1. Varaaminen ja maksusuoritukset

Varaus on sitova kirjallisesta varausilmoituksesta alkaen. Varaajan täytyy olla täysi-ikäinen henkilö ja pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Majoituslaskun ensimmäinen osa 25% loppusummasta tulee suorittaa 14 vrk:n kuluessa varauksen tekemisestä ja loppuosa 75% 14 vrk ennen varauksen alkua. Sesonkiaikoina* loppulaskun eräpäivä varauksilla on 30 vrk ennen saapumista. Mikäli varauksen alkuun on aikaa varauksentekohetkellä alle 30 vrk, laskutetaan koko varaus erääntyväksi välittömästi. Pirjon Kotoon saa majoittua enintään kuusi (6) henkilöä. Lisäksi yksi alle kahden vuoden ikäinen lapsi voidaan majoittaa kuuden muun henkilön ohella.


2. Peruutus
Mahdollisesta peruutuksesta tulee aina ilmoittaa kirjallisesti mahdollisimman nopeasti. Laskun maksamatta jättäminen ei ole rehti tapa varauksen perumiselle. Peruutusmaksu on 60 €. Asiakkaalla on oikeus saada maksamansa summa (peruutusmaksua lukuun ottamatta) takaisin, jos peruutus on tehty 14 vrk ennen varauksen alkua. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta ei palauteta suoritettuja maksuja lainkaan, ellei mökkiä saada uudestaan vuokrattua. Sesonkiaikana* myöhemmin kuin 30 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen maksun, ellei mökkiä saada uudestaan vuokrattua.
Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista. Asiakkaan halutessa muuttaa varauksen ajankohtaa, se on mahdollista lomamökin varaustilanteesta riippuen. Mikäli uusi ajankohta on aiempaa kalliimpi, niin erotus veloitetaan asiakkaalta. Jos uusi ajankohta on aiempaa edullisempi, niin asiakkaalle hyvitetään 50% vuokrien erotuksesta. Muutokset säätilassa, rinnemäärissä/aukiolossa eivät muuta peruutusehtoja.


3. Pirjon Kodon oikeus peruuttaa varaus
Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majore) esimerkiksi lomamökin vaurioituminen tai muu vastaava peruste, Pirjon Koto voi irtisanoa varauksen, jolloin peruutuksesta ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi. Asiakkaalla on oikeus tällöin saada kaikki maksamansa suoritukset takaisin lyhentämättöminä. Pirjon Kodolla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli asiakas ei ole noudattanut maksuehtoja.


4. Maksuyhteys
Varaus maksetaan Pirjo Sainion nimellä pankkitilille FI64 3939 0057 5579 02 (S-pankki). Viestikenttään tulee merkitä varaajan tiedot ja laskun numero.


5. Avaimen luovutus ja siivous
Avaimien luovutus sovitaan asiakkaan kanssa vuokra-ajankohdan lähestyessä. Loppusiivous sisältyy vuokraan. Liinavaatteet eivät sisälly mökin vuokraushintaan. Asiakas voi tuoda ne mukanaan tai vuokrata ne meiltä hintaan 15 € / henkilö.


6. Vahinkojen korvaus
Asiakas on vastuussa mökistä sen vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot.


7. Valitukset
Kaikki lomamökin varaukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset osoitetaan välittömästi niiden ilmaannuttua ensisijaisesti alla olevaan sähköpostiin. Ylläksen Rakennuspalvelu Oy on lomamökin huoltoyhtiö, johon voi ottaa yhteyttä huoltoa vaativissa tapauksissa. Puhelinnumerot löytyvät tuulikaapin seinältä. Mahdolliset reklamaatiot varauksesta tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla hannu.sainio@kotikone.fi osoitteeseen.


8. Tupakointi ja lemmikit
Tupakointi on ehdottomasti kielletty mökin sisätiloissa. Lemmikkien tuominen Pirjon Kotoon ei myöskään ole sallittua. Pirjon Koto ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.


9. Sesonkiajat talvella 2024 - 2025
Kuluvan kauden sesonkiajat ovat:
14.12.2024 - 11.1.2025
15.2.2025 - 26.4.2025